INFORMATIKA PÁNIN OQÍTÍWDA INFORMACIYA TEXNOLOGIYALARÍNAN PAYDALANÍWDÍŃ ÁHMIYETI (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Bul maqalada zamanagoıy texnologiyalar járdeminde mekteplerde informatika pánin oqıtıwdıń nátiyjeliligin asırıw, oqıw orınlarında informatika pánin nátiyjeli oqıtıw hám tájiriybeli kadrlardı tayarlawda talap etiletuǵın zárúrli sharayatlardı jaratıp beriw haqqında sóz etilgen bolıp, pikir hám usınıslar ilimiy dálillengen.