(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada Sharq mutaffakirlaridan Abu Ali Ibn Sinoning psixologik salomatlikka oid qarashlari bundan tashqari psixologik salomatlikka oid zarur ma’lumotlar keltirilgan. Sharq mutaffakirlaridan Abu Nasr Farobiyning salomatlik to’g’risidagi qarashlari ham bayon etilgan.