(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Eng muhim nazariy va amaliy muammolardan biri zamonaviy klinik psixologiya diagnostikasidir. Uning mohiyati ob’ektiv va ishonchli diagnostika mezonlarini ishlab chiqishdan iborat shaxsning ruhiy holati va ularning psixologik sifatidagi malakaviy hodisalar yoki psixopatologik alomatlaridir.