(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Muzıka sabaǵın joqarı dárejede ótiwde oqıtıw metodikası, pedagogika páni sıpatında tájriybede sınalǵan islerdi teoriyalıq bilimlerin ulıwmalastırıp ámeliyatqa sapalı nátiyjeler bergen oqıtıw metodların usınıs etedi. Sonlıqtan, bul maqalada muzika pànin oqıtıw metodikası izertlenedi. Tiykarınan, maqalada muzika pànin oqıtıwdıń nızam qaǵıydaların táriyplep beredi, keleshek jas áwladtı tárbiyalawda qollanılatuǵın zamanagóy metodlardı belgileydi.