(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘zbek tili va adabiyoti o‘qituvchilari nutqidagi ba’zi qusurlari va ularning sabablari, kelib chiqish va ba’zi yechimlari haqida ma’lumot beriladi.