(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Tibbiyot oliy tа’lim muаssаsаlаridа Localhost dasturi asosida biokimyo fаnini o‘rgаtishdа virtuаl lаborаtoriyа ishlаridаn foydаlаnish tа’lim sifаtini oshirishdagi o‘qitishning didaktik metodlari bo‘yichа mа’lumotlаr keltirilgаn.