(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Arxitektura va shaharsozlikning kasbiy yo’nalishi ularning mazmuniga ta’sir qiladi, bu albatta funktsional tipologiyani, qurilish materiallari, konstruktsiyalari va texnologiyasini hisobga olish va tahlil qilish, ijtimoiy- iqtisodiymasalalar va boshqalar nazarda tutilgan.