(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada adabiyotning millat taraqqiyotidagi o’rni, uning jamiyat rivojidagi ahamiyati va nufuzi kabi tomonlari ochib beriladi. Adabiyot yashasa, millat yashaydi, adabiyot gullasa, millat rivojlanadi. Jamiyatning birdan bir asl ko’rinishi qay darajadaligini ochib bera oladigan yo’l bu- adabiyotning rivojlanish darajasidir.