(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqolada bo’lajak matematika o’qituvchilari bo’lgan talabalarga ikkinchi tartibli egri chiziqlarning geometric ma’nolarini berish - ularda katta qizig’ish uyg’otish, ularning faolligini oshirish ko’zda tutilgan.