(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Mazkur maqolada mediada saylovlarini yotiyishning o’ziga xos jihatlari haqida so’z boradi. Shuningdek, ommaviy axborot vositalari saylovga tayyorgarlikning borishi va saylov qanday o‘tayotganligini keng yoritishdagi harakatlari, ular faoliyatining asosiy yo‘nalishlariga atroflicha to’xtalib o’tilgan.