(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Maqolada taqdim etilgan ma’lumotlarni tasdiqlovchi statistik ma’lumotlar, misollar va tegishli, tasdiqlovchi ma’lumotlar mavjud. Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotni rivojlantirish va raqamli iqtisodiyotni shakllantirish xususiyatlari keng qamrovli muhokama qilingan Umuman olganda, maqola o’quvchilarni o’rgatish va ularga ushbu mavzu bo’yicha mustahkam bilim asoslarini taqdim etishga qaratilgan.