(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada Baliqchi tumaning qishloq xo’jaligi, dehqochiligi, chorvachiligi chorva mollari va parrandalar bosh sonidagi ulushi kabi ma’lumotlar keng yoritilgan. Shu bilan birga qishloq ho’jaligida band aholi haqidagi ma’lumotlarga ham to’xtalib o’tilgan.