(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu maqolada Farg’ona viloyati Quva tumanining Quvasoy shaharchasini geografik joy nomlarini o‘rganishga bag’ishlangan bo‘lib, unda shaharchagi joy nomlarining (toponimlarining) tabiiy geografik xususiyatlari, tarixiy nomlari va ularning kelib chiqishi tarixi ochib berlgan. Tuman toponimlari tabiiy geografik xususiyatiga va tarixiy kelib chiqishiga ko‘ra nomlangan holda o‘rganilgan.