(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ushbu tezisda global axborot makonida keng tarqalyotgan soxta axborot va uning ommaga salbiy ta’siri xususida so‘z boradi. Shuningdek, mazkur tezis mavzusi yuzasidan xorij va mahalliy olimlarning ilmiy tadqiqot ishlaridagi fikrlar umumlashtirilib mavjud muammo yuzasidan tegishli taklif va tavsiyalar keltiriladi.