(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
мақолада хизматлар соҳасининг функциялари ҳамда уларнинг ўзига хос хусусиятлари ёритилган. Шунингдек, хизмат кўрсатиш соҳаси тушунчасининг моҳияти очиб берилган.