(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
ushbu maqolada o`quvchilarda kreativ fikrlarni shakillantrishda e`tibor qaratiladigan jihatlar o`rganilgan bundan tashqari pedagogik psixologik omillarni hisobga olgan holda o`quvchilarga yondashish usullari haqida ma`lumotlar keltrib o`tilgan.