(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Mamlakatimizda olib borilayotgan islohotlar samarasi o’laroq bugun barcha sohada bir qadam ilgarilaganimizni ko’rish mumkin. Albatta, bu quvonarli xabar soliq sohasidagi yangiliklarni ham chetlab o’tmaydi. Ushbu maqolada egri soliqlarni huquqiy tartibga solish haqida batafsil bayon qilinadi.