(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Mazkur maqolada tibbiy sug’urtaning aholini ijtimoiy himoyalashdagi ahamiyati, uni omma orasida keng targ’ib qilishning muhimligi hamda majburiy tibbiy sug’urtani bosqichma-bosqich joriy etish tizimini tugallab, uni ommaviy ravishda amal qilishini joriy etish zarurati bayon qilingan. Shuningdek, ixtiyoriy tibbiy sug’urtani rivojlantirish yo’nalishlari belgilangan hamda majburiy turini joriy etishga to’sqinlik qilayotgan jihatlar aniqlangan va ularni bartaraf etish bo’yicha ko’rsatmalar berilgan.