(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Mazkur maqolada qoraqalpoq xalqining boy madaniy merosi, udum va marosimlari tahlil qilinadi. Qoraqalpoq etnomadaniyatidan maktab o’quvchilari, ayniqsa 5-7 sinflardagi bolalarni tarbiyalashda qanday foydalanish mumkinligi yoritilgan. Qoraqalpoq amaliy san’ati, gilamchilik va duradkorligi kabi hunarlarning ahamiyati ta’kidlab o’tilgan.