(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Bugungi raqobatbardosh bank sektorida likvidlikni oshirish barqarorlik va barqaror rivojlanishni ta’minlashning hal qiluvchi vazifasi hisoblanadi. Aktiv majburiyatlarini boshqarish kabi an’anaviy usullar muhimligicha qolmoqda, ammo innovatsion yechimlar likvidlik maqsadlariga erishish uchun kuchli katalizator bo’lishi mumkin.