(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Ma’lumki, “badiiy ijodda shoir va yozuvchilar doimo yangi so‘z yasashga intilib kelganlar. CHunki so‘zning tasviriy imkoniyatidan mumkin qadar keng foydalanishga intilish, kutilmagan, g‘ayriodatiy, yangi obrazlar yaratish ehtiyoji, ifodani yangicha tarzda berish zarurati ijodkorlarni ana shunday yo‘l tutishga undaydi” (1).