(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinflar matematikasida algoritmlashning o‘rni bayon etilib, matematik savod chiqarish jarayonida algoritmlashdan foydalanish uslubiyoti keltirilgan.