(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ҳар қандай мамлакатнинг ривожланган (инновацион) давлат сифатида шаклланиши ва барқарор иқтисодиётга эга бўлиши -таълим, тадқиқот ва инновацион соҳаларнинг интеграцияси билан боғлиқ. Ушбу мақолада Ўзбекистонда дуал таълим тизимини жорий этиш лойиҳасини ишлаб чиқиш ва амалга оширишнинг асосий хусусиятлари, истиқболлари муҳокама қилинади.