(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu o’zgarishlar va metodlar o’rtasidagi moslashtiruvni ta’minlash uchun xususiyatlarini o’z ichiga olgan bir maqola yozishni so’ragan edingiz. Endi, siz uchun umumiy o’rta ta’lim maktabining metodbirlashmalari to’g’risida bir maqola tuzishni boshlayman.