(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada Globallashuv davrida mamlakatning o‘sishi, farovonligi va xalqaro bozordagi raqobatbardoshligi uning qay darajada texnologik innovatsion salohiyati bilan chambarchas bog‘liqligi haqida yoritib berildi. Mamlakatimizda innovatsion faoliyatni rivojlantirishda asosiy drayverlarining ta`sirlari haqida o`rganildi va xulosalar berib o`tildi.