(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining Yevropa Ittifoqi mamlakatlari bo’lgan Polsha hamda Latviya Respublikasi bilan savdo-iqtisodiy va investitsion siyosati va diplomatiyasi muhokama qilinadi. Maqolada ushbu mavzuga oid yo’nalishlar va statistik ma’lumotlar ko’rib chiqilgan.