(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Forex (Foreign Exchange) - bu valyuta almashuvining moliyaviy bozoridir. Bu bozorda bir valyuta boshqa bir valyutaga nisbatan almashtiriladi. Forex bozori, banklar, korporatsiyalar, valyuta tijoratini amalga oshirishni xohlovchi shaxslar va kompaniyalar orasida birinchi o’rinda keladi.