(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan shaxslarga Yangi O’zbekistonda Oliy ta’lim musasalarida inklyuziv ta’limning rivojlanib borishi va olib borilayotgan islohotlar va yoritib berilgan. Qolaversa xorijiy davlar tajribasi ham kiritib o’tilgan.