(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada sement ishlab chiqarishda qo’llaniladigan maydalash tegirmonlari va ularning turlari haqida malumot keltirilgan. Shuningdek tegirmonlarni qiyosiy tahlillash orqali ularning istiqbolli ishlatish imkoniyatlari bayon etilgan.