(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Globallashuv sog’liqni saqlash va hamshiralikka sezilarli ta’sir ko’rsatadi umumiy bemorlarni parvarish qilishni yaxshilash uchun xalqaro chegaralarni, tuzilmalarni va jarayonlarni birlashtiradi. Bundan tashqari, ijtimoiy va sog’liqni saqlash sohasidagi xalqaro harakatchanlik oshdi.