(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu tezis o‘rta maktab o‘quvchilariga ingliz tilini o‘qitishning turli usullarini o‘rganishga qaratilgan bo‘lib, milliy qadriyatlardan lingvistik kompetentsiya va vatanparvarlikni targ‘ib qilish vositasi sifatida foydalanadi. Ushbu yondashuv bilan bog‘liq potentsial foyda va muammolarni o‘rganib chiqib, o‘qituvchilar uning samaradorligini tanqidiy baholashlari va o‘rta maktab ingliz o‘quv dasturiga kiritish uchun yaroqliligini aniqlashlari mumkin