(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqolada ingliz va o’zbek tillarida ma’danlarga aloqador leksemalarning iborada qo’llanilishi, ularning etimologiyasi, lingvomadaniy va lisoniy birliklari muhokama qilingan.