(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqolada tadbirkorlik atamalarining o‘zbek va ingliz tillaridagi mohiyati ko‘rib chiqiladi. O‘zbek tilida tadbirkorlik atamasiga moslashtirilgan ingliz atamalari ko’rsatildi.