(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ушбу мақолада қасддан жиноят содир этиш босқичлари, уларнинг турлари. Ушбу турдаги жиноятларни ҳуқуқий баҳолашга доир фикр-мулоҳазал берилган