(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Hozirgi vaqtda mehnat bozori mutaxassislarning kasbiy tayyorgarligiga qat’iy talablar qo’ymoqda. Bugun bizga shunchaki ijrochi emas, balki hozirgi vaziyatni boshqara oladigan, eng foydali ko’rinishni tanlay oladigan va kerakli natijalarga erisha oladigan professionallar kerak. O’zgaruvchan dunyoda ta’lim tizimi tashabbuskorlik, harakatchanlik, moslashuvchanlik, dinamizm va konstruktivlik kabi yangi fazilatlarni shakllantirishi lozim.