(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada ta’limda zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning bugungi kundagi zaruriyati va samarali foydalanish masalalari, ta’lim samaradorligining muhim jihatlari, zamonaviy ta’lim shakllari va vositalari xususida ma’lumotlar tо‘plandi va tahlil qilindi.