(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqola ayni paytda juda dolzarb hisoblangan ekologiya tushunchasi va uni muhofaza qilish zarurati haqida batafsil so’z yuritib, yurtimizda bu bo’yicha qilingan ishlar va qabul qilingan qarorlar orqali asosiy fikrni tasdiqlaydi. Shuningdek, tabiat va sanoat korxonalarining bir-biri bilan o’zaro aloqadorligi haqida ham ma’lumot keltirilib o’tilgan.