(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu ilmiy maqola o‘zbek tilidagi ko‘makchilarning ilmiy talqinlari,xususiyatlari,kelishiklar bilan sinonimlik hodisalari,o‘zbek tilshunosligida ko‘makchilarning ma’nodoshlik tahlili, ko‘makchilarning semantik-sintaktik xususiyatlariga bag‘ishlangan.