(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Тезисда туризмни ривожлантиришда ОАВ вакиллари учун ташкил қилинадиган тадбирларнинг аҳамияти хусусида сўз боради. Муаллиф пресс-турларни ташкил қилишда эътибор қаратиши лозим бўлган масалалар ҳақида тавсияларини билдиради.