(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Ushbu maqolada qo‘g‘irchoq teatri aktyorining sehrli qo‘llari naqadar harakatchan, jismonan chiniqqan, chidamli bo‘lishi kerakligi va qo‘g‘irchoq aktyorinig xususiyatlari xaqida yoritilgan.