(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Шахснинг интернет-макон контентларидан оқилона фойдаланишини таъминлашда ахлоқий маданиятнинг ҳам аҳамияти беқиёс. Инсон турли ресурсларни аввало ўз ахлоқий қарашлари, эҳтиёжлари ва қадриятларига асосланиб танлайди. Шу нуқтаи назардан фикрлаганда, шахс ахлоқий маданияти унинг интернет ресурсларига мурожаати характерини белгиловчи омилдир.