(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2023)
Maqola darslarida zamonaviy texnologiyalarni rivojlantirish, o‘quvchilarning dunyoqarashini kengaytirish va dars jarayonida kompyuter texnologiyalaridan samarali foydalanishga bag‘ishlangan.