(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2026)
Ushbu maqolada badiiy matnda qo‘llaniladigan onomastik birliklarning uslubiy vazifalari tahlil qilinadi. Asarda uchraydigan antroponim, toponim, zoonim va boshqa nom birliklarining obraz yaratish, milliy koloritni ifodalash, badiiy-estetik ta’sir kuchini oshirishdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, yozuvchi uslubini shakllantirishda onomastik birliklarning ahamiyati misollar asosida ko‘rsatib beriladi.