(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2025)
Mazkur ishda oliy ta’lim tizimida sun’iy intellekt texnologiyalarini joriy etishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Ta’lim jarayonida SI texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari, ya’ni adaptiv o‘qitish, avtomatlashtirilgan baholash, intellektual maslahatchi tizimlar va talabalar faoliyatini monitoring qilish kabi asosiy yo‘nalishlar yoritib berilgan.