(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2025)
Ushbu maqolada Asqad Muxtorning shoirlik mahorati, she’rlaridagi o‘ziga xoslik va milliylik tarannumi, inson kechinmalarining nozik ta’riflari bayonoti haqida to‘xtalib o‘tilgan.