(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’limning boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining psixologik holati va ta’limiy rivojlanishiga ta’siri tahlil etiladi. Tadqiqot davomida inklyuziv muhitda tahsil olayotgan bolalarning ijtimoiy moslashuvi, o‘zini anglash darajasi, o‘quv motivatsiyasi va bilim olish sifati bo‘yicha tahliliy ma’lumotlar taqdim etiladi. Shuningdek, inklyuziv ta’limda o‘qituvchining yondashuvi va tengdoshlik munosabatlarining o‘quvchilarga bo‘lgan ijobiy yoki salbiy ta’siri muhokama qilinadi.