(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston g`oyasida uzluksiz ma’naviy tarbiyaning me‘yoriy huquqiy asoslari toʻgʻrisida maʼlumot beriladi