(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2025)
Mazkur maqolada atoqli shoir, o‘zbek ва ozarbayjon farzandi Maqsud Shayxzodaning adabiy faoliyati bilan birga ilmiy faoliyati ham ko‘plab ma’lumotlar orqali yoritildi. Maqolani tayyorlashda shoirning zamondoshlari xotiralari, ilmiy va ilmiy-ommabop jurnallar sinchiklab o‘rganildi va mazkur ilmiy tadqiqot ishini tayyorlashda keng foydalanildi. Ushbu maqoladan talabalar, professor-o‘qituvchilar, keng jamoatchilik ilmiy faoliyatida foydalanishlari mumkin.