(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim samardorligini oshirishda interfaol ta’lim texnologiyalari va ulardan foydalanishning ahamiyati, ta’limda texnologiya, o’qitish tushunchasining mazmun mohiyati, tanqidiy fikrlash bilan bog‘liq funksiyalarni ta’limni shaxsga yо‘naltirilgan tizimi vositasida amalga oshirilishi, interfaol ta’lim texnologiyalari ulardan foydalanish imkoniyatlari keltirilgan.