(untitled) (The Role of Exact Sciences in the Era of Modern Development, 2024)
Oʻzbekistonlik olimlarning ushbu sohadagi ilmiy izlanishlari va erishgan yutuqlari ham tahlil doirasiga kiritiladi. Bu, oʻz navbatida, kelajakdagi tadqiqot yoʻnalishlarini belgilash va sholichilikning barqaror rivojlanishiga hissa qoʻshish uchun mustahkam asos yaratadi.